iPhone 6 retina skærm

iPhone er blevet tvunget af konkurrenternes større skærme til også selv at gøre deres iPhone 6 skærm størrere, selvom det ikke er her Apple faktisk ønsker at forbedre deres telefon i forhold til andre telefondesignere.

Det første store problem med en større skærm er også at Apple ikke tænker så meget over en høj skærmoplysning – Mange ønsker at have en 1704×960 pixel opløsning da det skulle være HD. Det må de dog se langt efter, da en iPhone 6 skærm kun vil gå med opløsningen 1334×750.

Skærmopløsning iPhone 6

iPhone 6: 1334 × 750 – 4,7 tommer
iPhone 6 Plus: 1920 × 1280 – 5,5 tommer

Med den ovennævnte opløsning er vi tæt på at ramme topkvalitet med skærmen. Forbrugeren, altså dig som kunde, får derfor stadig en perfekt oplevelse hvis de bruger telefonen til at spille eller læse.
Storebroreren, iPhone 6 Plus, kører dog med en noget tilsvarende pixel da den har 1920×1080 opløsning – dette gør også at mange vælger plus over den ’normale’ iPhone 6.
De tommer som iPhone 6 har er 4,7” mens storebroderen, iPhone 6 plus har 5,5”.

iPhone 6 bruger Retina HD skærm til at klare dagligdagen

iPhone 6 skærmen giver dig en højere farveopløsning alt efter hvilken vinkel du kigger på skærmen. Skærmene er ligeledes de tyndeste er kan fås på markedet og er den samme skærm som alle de nyeste telefoner gør brug af. Man kan i sandhed snakke om topkvalitet i højeste klasse.

Den nye skærm er også blevet bedre til brug, da skærmen er større end den iPhone 5 havde. Du har derfor mulighed for nemmere at kunne ramme det du skal på skærmen, ligesom at der ved hjælp af bedre hardware i telefonen, hurtigere vil kunne se ændringerne på skærmen.
Den støre skærm gør det, udover at trykke på knapper, også nemmere at bruge tastaturet når du skal sende en SMS eller lignende til din bror, kæreste eller noget helt tredje.

Hvis du til dagligt rejser fra den ene by til den anden, eller bare i det hele taget kommer til at sidde i toget i lang tid om dagen, så er din redning også iPhone 6. Den opløsning som en iPhone 6 og iPhone 6 plus bruger er nemlig ekstrem god til at se film på.
Retina HD skærm gjorde det ligeledes muligt at kunne se skærmen bedre fra forskellige vinkler end den der holder personen. Det gør det derfor nemmere, hvis du nu har kæresten med i toget, at i begge to kan se film uden de store problemer for at nogle ikke liige kan se det øverste hjørne.
Som vi nævnte i starten, slipper du derfor for at skulle se film med dårlig kvalitet og lyd.

Iphone 6 skærmen har ofte manglet en god lysstyrke

Som overskriften så fint siger, så har en iPhone 6 skærm aldrig haft den bedste lysstyrke når du har skulle skrue op for den – ja, faktisk så er det en fejl mange som rigtig mange telefoner begår. Dog kan de, med den nye Retina HD Skærm, få en endnu kraftigere lysstyrke uden at det skader farverne eller lignende på din telefon – det eneste det gør, er at bruge lidt ekstra batteritid. Til at støtte farverne bruger de UV-lys.

Derudover er der under glasset en polarisator som gør at du stadig kan se din iPhone 6 skærm uden problemer hvis du har solbriller på.
For de brugere som ikke ser så godt, har Apple ligeledes gjort det muligt for dig at zoom for at se ikonerne endnu større.
Det kræver selvfølgelig ikke den kloge mand at vide, at med alle disse forbedringer vi nu har beskrevet, så er touch også blevet markant bedre end dens far, iPhone 5. Du kan derfor være opmærksom på at få en endnu bedre oplevelse til kernen i hele smart-telefonen.

Hvad hvis skærmen på min iPhone 6 går i stykker?

Skærmen er også blevet mere holdbar, hvilket gør det sværere for brugeren at ødelægge den. Hvis du kommer til at ødelægge skærmen, kan du, alt efter hvor du har købt den, få den sendt ind til dit telefonselskab og få den repereret.

Du kan også få en eksternt 3. mand ind og få skiftet skærmen.
Det kan være meget farligt at rende rundt med en ødelagt iPhone 6 skærm, da du kan få splinter eller andre skader på fingeren når du bruger touch, eller på kinden når du skal have den op for at snakke i telefon.
Advarslen ovenover gælder især for brugere der har et barn, eller hvis brugeren selv er et barn, da det kan have store konsekvenser.

At udskifte glasset kan være nemt, da det er lidt ala samme måde som du også gjorde på forgængeren. Har du ikke prøvet det før, skal du passe på, da du nemt vil komme til at ødelægge telefonen yderligere – endda så vidt, at du ikke vil kunne få den sendt ind til reperation hvis du beslutter for at gøre dette alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *