iPhone 6 bøjer

I takt med annonceringen af en ny iPhone, vil der gå en masse snak rundt om i hjørnerneom hvad den kan. Ligeledes er der med en iPhone 6 kommer en masse rygter, som der her i artiklen vil blive be- eller afkræftet.

For mange er det nemlig rigtig svært at finde hoved og hale i hvad det er en ny iPhone 6 kan – og om den er værd at blive købt med de mange nye features. Det vil heller ikke gøre det meget nemmere, når en masse fuskere starter et ’pre-sale’ (altså sælger telefonen inden den er udkommet), hvor de snakker om at de mange iPhone 6 rygter er sande og denne telefon er vores nye vidunder.

Som udgangspunkt er det selvfølgelig umuligt at komme rundt om alle rygter, da der oftest opstår mange tusinde af rygter – rygter der starter i USA kommer til Danmark, ligesom rygter fra Danmark kommer til USA. I sidste ende kan selv du være skyld i et rygte, blot ved at sige mindre end 3 sætninger.

Der er mange klassiske rygter som næsten er et selvfølgelig: Får telefonen et bedre kamera og i det hele taget bedre hardware og software?
Det hurtige svar til ovenstående er ja. iPhone 6 og iPhone 6 plus rygterne har i dette år ramt meget plet. Kameraet er blevet forbedret, der er kommet en stærkere processer i. Alt dette nye hardware kræver selvfølgelig mere plads end det gamle, hvilket har gjort telefonen større. Det eneste Apple stadig ikke gør med til, er den høje skærmopløsning som andre telefoner ellers typisk gør brug af.

Psst: Lav dit eget iPhone 6 Cover idag

iPhone 6 rygter er de samme som iPhone 6 Plus

Med de to mobiler, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, er det typisk de samme rygter som cirkulere på nettet – nogle af rygterne er også kun forbeholdt en af de to mobiler. Ja, i sidste ende kommer det an på hvor det er du har fået dine rygter fra.

Et af de mange bekymringer som rammer en mobil bruger er de større mobiler der kommer til at fylde mere i hverdagen, når du går med mobilen i hånden. Dog har Apple været med til at designe en iPhone 6 så godt – ja, de har helt udeladt kanter på de to iPhone 6 og Plus hvilket gør at mobilen faktisk føles mindre.
Et af de andre rigtig store rygter der har været overalt på nettet er om hvorvidt en iPhone 6 og broderen, Plus, vil kunne bøjes. Rygtet har været på gaden i lang tid, ja lige siden lanceringen hvor kendte bloggere lavede flere billeder ud på nettet, med en iPhone 6.
Dog var disse billeder redigeret – det er blevet bekræftet at det blot var en iPhone 6, og med hjælp fra et billedredigeringsprogram, så ja kunne de bøje den let.
Rygtet er dog sandt uanset hvad – det er blevet et hit på mange af de sociale medier, hvor du med hjælp af hashtagget #Bendgate vil få adgang til en lang række billeder af bøjede iPhone 6 og iPhone 6 plus.
Man skal dog passe på med at bøje telefonen helt sammen, da den i værste tilfælde kan gå i stykker af dette. Dog vil den ikke tage skade hvis du har mobilen i lommen.
Har du mobilen i lommen, vil den nemlig med garanti blive bøjet en smule – dog er det efter din kropsform og helt normalt. Endnu et af de mange iPhone 6 rygter, som der ikke er helt hold i.

At mobilen kan blive bøjet er blevet mødt med mange reaktioner på de sociale medier – kunne kalder det genialt, mens andre er mere kritiske overfor en iPhone 6 evne til at bøje.

iPhone 6 skulle ifølge rygter hive ens skæg af

Ligesom alle laneringer skal mange ud og have fat i det nyeste inde på markedet og ligesom alt nyt, er de ikke fejlfri fra begyndelsen.
En lille rille i telefonens ellers så flotte design hiver nemlig fat i skægskubbe eller små hår på benet og river dem af. Det er et hurtigt voksende problem for mange der stadig tager telefonen op til øret når de skal snakke med en anden.
Ligesom med hashtagget #bendgate er der også kommet en masse billeder med dette problem under #hairgate og #beardgate.
At mobilen går ind og hiver i dine hår på benet eller i skægget er ikke udsædvanlig, da mange smartmobiler har dette problem.

Mobilens fejl har gjort det til et let offer blandt internettets mange bloggere og/eller brugere af iPhones. Dog er dette meget normalt, hvis vi tænker på at de er markedets nye dukse, samtidig med at mange faktisk ikke bryder sig om Apple, af den ene eller anden grund.

Ja, iPhone 6 rygter er der masser af på nettet. Men på trods af rygterne er iPhone 6 og iPhone 6 Plus stadig nogle af de bedste smartphones på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *