iPhone 6 højtaler

Stort set alt på en iPhone 6 er blevet forbedret. Dette gælder også for højtaler i iPhone 6. Ja, faktisk bliver det af mange iPhone fans betragtet som den bedste lyd der hidtid har været.

Se prisen på iPhone 6

Netop lyden er en vigtig del af telefonen hos mange af Apples købere. Grundene kan være mange, men i takt med at folk forventer kvalitet, så må man også levere, hvilket man også må sige at Apple gør gang på gang, eftersom at de er førende inde for det de gør.
Lyden i en iPhone 6 skulle, i samarbejde med IOS være blevet mere detaljeret men også en mere ’warmer sound’.
Den forbedrede hardware som der er i en iPhone 6 har været med til at gøre at lyden kan afspilles en del højere end en iPhone 5 kan, samtidig med at den er mere klar.

Selvom lyden er blevet markant forbedret skal du dog ikke regne med at den kan overgå de klassiske headsets og/eller speakers. iPhone 6 højtaler er dog udmærket hvis du skal kommunikere med venner, familie eller din chef over et skypeopkald, ringe til nogle eller lign på et amatørplan.
Den kan dog ikke anbefales til det yderst professionelle.
De understøttede lydformater er som regel de samme som altid. Dog for en sikkerhedsskyld vil du liste dem her; Der er tale om det klassiske MP3, VBR, AAC (også den beskyttede), Apple Lossless, AIFF, WAV og Audible Enhanced Audio.
Den øgede lydkvalitet takket være iPhone 6 højtaler gør det en drøm at spille spil på den. Det kan være alt fra spil hvor der er en masse lydeffekter til spil hvor samtaler er en vigtig del.
Gameren er derfor blevet godt behandlet af Apple i denne omgang.

Sådan går du lyden med din iPhone 6 højtaler bedre

I det system som iPhone 6 er baseret på kaldes IOS 8. IOS har en masse funktioner som er tilgængelige for brugeren af en iPhone 6 – Den har også nogle skjule features gemt, som Apple bruger til at teste til den næste udgivelse, IOS 9.
Du kan dog allerede nu gøre brug af disse features – det eneste der kræves af dig er at du ved hvordan man gør det! Denne ’hemmelige’ feature som du kan læse om her, vil være med til at gøre dine opkald meget bedre, så du får en bedre oplevelse.
Featuren startede allerede i IOS 7, men blev forbedret med lanceringen af IOS 8.
Denne feature går under navnet FaceTime Audio og et populært på mange markeder – dog har den i Danmark aldrig slået rigtig igennem. Det har medført at rigtig mange slet ikke har hørt om FaceTime Audio og hvad den gør.
For at forklare hvad det er Facetime audio rent teknisk gør, så er det en app der kan gøre det muligt for dig at ringe til dine kontakter og evt lave videoer med dem, hvis det er det du har lyst til. Forbedringen er dog ikke til at være i tvivl om – lyden på Facetime Audio er ifølge mange eksperter mange gange bedre.

Derudover er det smarte ved Facetime Audio også at den ikke kører over et taletidskort – du kan derfor spare penge ved at bruge denne app. Du skal dog være tilsluttet et netværk eller 3G, hvilket også kan gøre, at hvis du har dårligt net, så kan det trække på kvaliteten.

iPhone 6 højtaler udnytter ikke sit fulde potentiale

Ligesom alt andet der bliver lanceret er der mange forskellige medier som tester mobilen igennem for at se hvad den har potentiale til.
Resultaterne på de forskellige test var at iPhone 6 højtaler ikke kunne afspille HD lyd, selvom udstyret inde i telefonen kan klare at spille HD.
Det udstyr der sidder i en iPhone 6 kan nemlig klare op til 24bit/96kHz output hvilket er HD lyd. Dog kan grundene til at Apple har valgt ikke at gøre dette muligt vare mange, deriblandt mangel på effektiv software. Det gør dog også at Apple senere vil kunne være i stand til at opdatere IOS 8, således at det bliver muligt for IOS 8 at understøtte HD lyd.

At iPhone 6 ikke undersætter det bedste lydkvalitet muligt har fået mange brugere ud og protestere, da de synes at Apple svigter deres kunder – samtidig skal det noteres at rigtig mange iPhone 6 brugere til dagligt rejser i tog og andet, hvor de muligvis ser film eller afspiller musik.
Som en sjov fakta så vil batteriet med ren lydafspilning kunne holde i op til 80 timer, alt efter hvor slidt batteriet er. Du er derfor sikker på at få en masse god underholdning, hvis dette er det eneste som du bruger det til.

Vælger man at bruge Apples earpod vil det være muligt at bruge fjernbetjening. Derudover er der også blevet indbygget en mikrofon i deres øretelefoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *