iPhone 6 batteri

Med iPhone 6 sætter Apple nye standarder for batteritider på smartphones. iPhone 6 batterierne holder nemlig utrolig godt, selv ved brug af musik, WiFi og 3G browsing.

De største problemer med et iPhone battieri er at de ikke holder i så lang tid – ja, det er et typisk problem som mange touch mobiller har, ift. Til de gamle klodser. (Nogle der husker den store dreng fra Nokia der ødelagde gulvet, da du tabte den?)
Området med det dårlige batteri har gjort at Apple har valgt at optimere dette område betydeligt, således at den nu vil kunne klare en halv dag i brug – og endda mange dage på standby.
Ja, faktisk, hvis du surfer uafbrudt på enten wi-fi eller med 3G vil den kunne holde i omtrent 10 til 11 timer. Det samme gør sig gældende hvis du har valgt at se film maraton på telefonen – du vil derfor sagtens kunne rejse fra Aalborg til København uden at løbe tør for strøm med en god film.
Batteriet overlever i noget længere tid, hvis vi vælger kun at høre musik. En iPhone 6 batteri vil nemlig kunne klare helt op til 50 timer med ren musik.

Med et godt standby vil den kunne klare lidt over 10 dage!

iPhone 6 batteritider

Model Standby Musik WiFi/3G
iPhone 6 10 dage 50 timer 10-11 timer
iPhone 6 Plus 16 dage 80 timer 12 timer

Storebroren iPhone 6 Plus batteri banker lillebroren

Selvom iPhone 6 batteri kan holde relativt godt, så er det ikke meget ift. Til en iPhone 6 Plus batteri. Her har Apple nemlig valgt at sætte et stærkere batteri ind hos favoritbarnet iPhone 6 plus.
Opgraderingen vil dog, alt efter brug, ses som meget lille. Hvor en iPhone 6 vil kunne klare omkring 10 timers surf, så vil en plus kunne klare 12 timer. Med lyd vil opgraderingen svare til 30 timer, så vi kommer op på i alt 80 timer.
For at disse tal kan stemme overens skal du huske at lukke alle andre programmer ned ordentligt, således at de ikke tager strøm. Mange her begår den fejl og ender med at deres iPhone kun kan vare omkring 4 eller 5 timer af gangen.
Elsker man at se serier vi man derfor, hvis man er heldig, lige kunne få sneget 3 afsnit á 45 minutter ind – eller hvis man elsker musik, to ekstra afsnit af Danmarks version af X Factor.

iPhone 6 batteri får tæsk i test

Altid når der kommer nye mobiler ud på markedet, er der mange bloggere eller andet som går i gang med at teste, hvordan den nye mobil kan klare sig i forhold til andre mobiler.

På et tidspunkt var der en højprofilieret hjemmeside som satte gang i sådan en test og det endte med at iPhone 6 batteri var det dårligste sammenlignet med en Galaxy Alpha, Xperia Z3, Galaxy S5 og mange andre mobiler på nettet.
Hvis vi skal sammenligne med en Nokia 3310 vil vi med Nokiaen kunne snakke i knap 5 timer før vi bliver afbrudt af mangel på strøm, mens en iPhone 6, ifølge Apple, ville kunne klare op til 14 timer.

I takt med at din mobil bliver mere slidt, vil du højst sandsynligt opleve at dit batteri ikke holder ligeså godt som da du fik den. Du skal dog ikke blive bekymret for om noget er ved at gå i stykker, da dette er meget normalt og højst sandsynligt også er det for din iPhone 6 batteri.
Bliver det til sidst så slemt at du ikke længere vil kunne klare togturen hjem uden at løbe tør, er det måske på tide at få skiftet dit batteri ud. Dette kan gøres på mange måder, men det anbefales ikke af Apple, at du klarer det selv.

Oftest når du køber din telefon har du en garanti tid, hvor du kan sende den ind og få en reparation. Har du ikke en garanti kan du også få en tredjemand ind og løse problemet for dig. Oftest er de dog dyre, så hvis dette bliver din løsning skal du huske at undersøge markedet godt og grundigt for at få det bedste tilbud til dig. Du kan eventuelt skrive ind og spørge efter rabat, da det er et hårdt marked, og mange gerne vil have flere kunder. Her skal du dog være opmærksom på at du ikke kommer til at vælge en svindler som har latterlige lave priser – husk derfor altid at sammenlign priserne med hinanden, og hvis der er en der ligger langt lavere kan det nemt blive en forkert virksomhed at sende sin mobil til.

Derudover vil det også være en super god idé at undersøge på sider som Trustpilot, for at tjekke om de forskellige virksomheder har et godt eller dårligt ry. Selvom der opstår mere og mere fup med Trustpilot, kan det stadig være en god udgangspunkt.
Hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt den virksomhed som du vil have sendt din mobil hen til er en fupmager, kan du prøve at skrive til ham for at se svartiden. Tjek også personens hjemmeside, adresse og telefonnummer for om det er rigtigt eller falsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *