iOS 8 iPhone 6

Apple tog en stor risiko da de valgte at lancere IOS8 8. IOS 8 er nemlig den største opdatering som Apple noglesinde har lanceret på en gang – og med deres historie for at have en del fejl i deres opdateringer, ja, så var det noget af en risiko.

IPhone 6 pris

IOS 8 – eller bare IOS i det hele taget, er det styresystem som bliver brugt på de produkter som Apple udgiver, heriblandt iPhones, iPads og iPod touch.
IOS er kendt af udviklerne som verdens førende styresystem til mobiler. IOS 8 fungerer nemlig så godt at hardwaren og softwaren i en iPhone 6 arbejder ekstrem godt med hinanden, hvilket giver en bedre oplevelse for dig som bruger af mobilen..
Alt det som IOS indeholder, er faktisk det der gør at du kan bruge din mobil. Det er blandt andet apps som bliver brugt dagligt (Fx. Kalender, facebook, alarm samt meget andet) og apps som du kan bruge til at have det sjovt med, hvis man er til det.
Til sidst arbejder IOS 8 også sammen med app store, hvilket gør at du har endeløse muligheder når det kommer til at finde et program eller lignende, som du vil gøre brug af

Hvis IOS ikke havde eksisteret – ja, hvem ved så hvordan iPhone samt alt det andet praktiske havde set ud i dag?

IOS 8 har både ulemper og fordele

Efter at IOS 8 blev lagt ud, var der mange iPhone 5 og iPhone 4 brugere som valgte at opgradere til det nyeste der var på markedet. Nogle af mobilerne blev dog mødt med et skuffende syn, for efter at de havde opdateret, så ja virkede deres kamera blandt andet ikke.

Derimod er IOS 8 hurtigere og forbedret når det kommer til iCloud, som er det der sørger for at alt din software og hardware har de nyeste opdateringer og derfor altid fungere som de skal.

iCloud er også det der hjælper telefonen med at gemme dit login til de forskellige hjemmesider som du besøger. Alle dine gemte cookies bliver dog krypteret, så du ikke mister dem. iCloud har dog haft stor modstand i den offentlige debat, da folk er bange for at Apple vil få for mange oplysninger om deres kunder som de enten kan bruge imod dem, eller sælge til højestbydende – eller den amerikanske regering.

For det meste er de dog kun en konspirationsteori og ikke noget som kommer itl udtryk nogle steder. Den eneste big brother her, er iPhone 6 plus, som er noget stærkere end den normale iPhone 6. Det kan være alt fra opdateringen af Facebookappen, til kalenderbegivenheder. Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen.

Sikkerheden i IOS 8 er også blevet markant forbedret, hvor de blandt andet har kigget på iPhone 6 fingerlæserknap, for at undgå at folk vil gå efter at stjæle din iPhone 6. Du kan bruge dit fingeraftryk som en form for adgangskode, hvilket stopper uautoriseret adgang.
Derudover har Apple også gjort krypteringen med et IOS 8 endnu bedre, hvilket forhindrer hackere og andre der vil have adgang til de oplysninger du sender, endnu mere. Dette gælder ikke kun mails, men også alt fra påmindelser, noter, SMS og MMS’er – ja, stort set alt på din iPhone 6 bliver krypteret.
IOS 8 hjælper også med at fjerne malware som skader din telefon – det kan blandt andet være at den forhindrer installationer af programmer som får udstyret i din telefon til at virke dårligere.
Da sikkerheden med IOS 8 er så høj som den er, betyder det at dine oplysninger er beskyttet så godt som overhovedet mulig. IOS 8 har nemlig gjort således, at hvis en app eller lignende skal bruge oplysninger om hvor du befinder dig og lignende, ja, så skal de have din tilladelse ellers vil IOS 8 blokere adgangen.

IOS 8 kan hjælpe med at finde din iPhone 6

Er du en af dem der har været så uheldig at få stjålet din iPhone 6 har du muligheden med IOS 8 at få den igen, takket være en aktiveringslås der hjælper med at finde din iPhone.

For at kunne aktivitere ’Find min iPhone’ skal du dog have adgang til dit Apple-id og den adgangskode du brugte.
Endnu smartere bliver det når, når du ved at dem der har stjålet din mobil ikke kan åbne den, da de ikke har dit fingeraftryk. Får de åbnet den, på den ene eller den anden måde, da så vil de ikke kunne slette dette program ’Find min iPhone’, da det igen kræver dit login for at kunne gøre noget.

Apple har så mange sikkerhedsfunktioner indbygget i deres IOS, at politiet sparer mange ressourcer om året på at finde stjålne iPhones,, iPads og iPods. Derudover taler IOS mange sprog, hvilket kan gøre at du altid har muligheden for at vælge det sprog som er lige dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *