Forkæl dine Apple produkter

Du kan få mange slags covers, cases, sleeves (og hvad de nu ellers bliver kaldt), men mange af disse er fabrikerede af masseproducerende maskiner. Her bliver kvantitet ofte sat over kvalitet, idet det for fabrikkerne gælder om at producerer så mange covers som muligt over kort tid og så billigt som muligt. Produktionsmetoden er altså ikke i toppen, og det samme gælder materialerne, som tit består udelukkende af det billigste plastik.

Dette er selvfølgelig godt nok, hvis man ønsker at spare penge, men stilmæssigt bliver dette iPhone, iPad og Macbook tilbehør sjældent mere end blot beskyttelse til produktet. Så hvad er dit alternativ?

De lækre covers behøver ikke at koste kassen

Med alt denne snak om, at de sjuskede covers også er de billige, kunne man hurtigt begynde at tro, at de pæne covers koster kassen.
Dette er dog ikke altid tilfældet. Faktisk er det ofte sådan, at de store varemærker sætter en ekstra pris oveni – udelukkende fordi de netop er store brands. Mange gange vil man kunne få de store varemærkers produkter til en sjat billigere penge bare uden at varemærkets logo er sat på produktet.

Det lækre iPhone, iPad og Macbook kan altså fås til et mindre beløb, end man egentlig skulle tro.

Hvor kan du så købe disse lækre produkter uden at være flad resten af måneden?

Vi har faktisk fundet en forhandler, som specialiserer sig i netop produkter, hvor kvaliteten er i top, og hvor prisen også er taget i betragtning.
Forhandleren hedder uCover (klik her for at gå til deres facebookside), og sælger håndlavede sleeves til iPhones, iPads og Macbooks. Nedenfor kan du se et udvalg af deres produkter.

Et lille uddrag af deres produkter

 

Læder iPhone 6 cover med lomme
Et lækkert læder iPhone 6 cover med en lomme i til at holde dine kort.
Brunt iPad sleeve
Et iPad sleeve i to stilrige og klassiske farver.
Macbook 15 tommer sleeve
Et 15 tommer Macbook sleeve fra uCover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *